BLV 16-10

Maandag voorafgaand aan de teamtraining vindt er een bijzondere, buitengewone, belangrijke ledenvergadering plaats. Op de agenda staat een tussentijdse wijziging van de bestuurssamenstelling waarvoor volgens onze statuten de leden geraadpleegd dienen te worden. Aanvang 20:00 uur.

Buffet na de externe ronde

Zaterdag 7 oktober (N.B. 12:00 uur) spelen wij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. 32 van ons en 32 van de anderen en allen zijn bij deze uitgenodigd voor het gezamenlijk Chinees buffet na afloop. Plus partners, familie en vrienden.. U begrijpt dat het moeilijk inschatten is hoeveel voedsel, stoelen en borden wij in moeten slaan. Daarom is het zaak u tevoren via dit formulier op te geven. Kosten: € 10,-   Komt allen !