Zaterdag externe 12:00 uur

Zoals bekend zal aanstaande zaterdag 6 mei de negende en laatste ronde van de externe competitie gespeeld worden. Nieuw is dat het onze eerste wedstrijd op de huidige locatie Boccherinilaan 6, zal zijn. Omdat er na ons een dansgezelschap van de zaal gebruik gaat maken en wij met Fischer-tempo spelen is besloten geen risico te nemen en de aanvangstijd te vervroegen naar 12:00 uur.
Ook deze keer kunt u intekenen voor de gezamenlijke Chinese maaltijd na afloop. Tegenstanders, toeschouwers, scheidsrechters en overige leden zijn welkom. Intekenen kan via dit formulier. De kosten bedragen zes euro per persoon, daar hoeft u het niet voor te laten. Tot zaterdag.