Uitslagen laatste ronde

Eindhoven 1   –   De Stukkenjagers 2     3½ – 4½   (verslag)      stand 2D KNSB
Eindhoven 2   –   De Stukkenjagers 4     3½ – 4½   (verslag)      stand Promotieklasse
Eindhoven 3   –   De Vughtse Toren 1     2½ – 5½  (verslag)      stand 1B NBSB

Na deze enigszins teleurstellend ogende uitslagen eindigt Eindhoven 1 op de vierde plaats, Eindhoven 2 op de derde plaats, Eindhoven 3 op de achtste plaats (vrijwel gelijk met Gardé) en Eindhoven / Son en Breugel 4 eerder al op de zesde plaats. Niemand laatste, niemand kampioen dit seizoen.

Zaterdag 10 maart

Dordrecht 1          –    Eindhoven 1          3½ – 4½      (verslag)    stand klasse 2D KNSB
De Raadsheer 1   –    Eindhoven 2          4½ – 3½     (verslag)     stand promotieklasse
De Kemppion 1    –    Eindhoven 3          4½ – 3½     (verslag)      stand klasse 1B NBSB
WLC 3                  –    ESV/ S&B 4             4 – 4         (versla)       stand klasse 2C NBSB

Externe aangelegenheden

Zaterdag 25 november is er weer een thuiswedstrijd. Eindhoven 1 speelt tegen Spijkenisse, Eindhoven 2 tegen HSC Helmond 2 en Eindhoven 3 tegen EVS 1 uit Valkenswaard. Eindhoven / Son & Breugel 4 is vrij maar zij mogen natuurlijk wel komen kijken.
Na afloop van de thuiswedstrijd gaan we weer gezamenlijk eten. Opgeven kan middels dit formulier. Wellicht ten overvloede: de wedstrijden beginnen om 12 uur.

Uitslagen zaterdagcompetitie

Meestal werd het 3-5  een enkele keer 5-3 :

Zukertort Amstelveen 2  –  Eindhoven 1         3 – 5
EGS 1                             –  Eindhoven 2         3 – 5
De Combinatie 2             –  Eindhoven 3         5 – 3
Gardé 3                          –  ESV / S&B 4         3 – 5

(Verslagen per team aanleveren in Word, partijen in PGN)