ESV D1 team Kampioen van Nederland

Het ESV D1 team heeft afgelopen zaterdag, 30 november, het Nederlands Kampioenschap voor Clubteams t/m 12 jaar in de wacht gesleept. Dat deed het team met verve. Het won al zijn wedstrijden en behaalde daarmee het maximale punten van 18 punten en met 31 bordpunten bleef het de grote concurrent Magnus/Leidsche Rijn (16 matchpunten en 30½ bordpunten) keurig voor.    Lees verder

E team Nederlands kampioen

Ons E team is vandaag Nederlands kampioen geworden. Ze waren zwaar favoriet voor de titel en maakten de favorietenrol helemaal waar. Van de zeven wedstrijden wonnen ze vijf keer met 4-0 en twee keer met 3-1. Het tweede E team speelde ook erg goed en werd tiende in een veld van 40 deelnemers.

Ons eerste E team met de beker (foto: Ilja Kalle)

De afgelopen jaren was ons E team al een aantal keren dicht bij het kampioenschap, maar toch moeten we tot 2010 teruggaan dat wij kampioen werden.

Een uitgebreid verslag volgt nog.