Finale interne competitie

Jos en Bram speelden om plaats twee. Bas is kampioen geworden door zowel de na- als voorjaarscompetitie winnend af te sluiten, hulde! Jos won glansrijk: 2-0.
Frits en Rien speelden om het kampioenschap in de B-categorie. Beiden wonnen hun partij met de zwarte stukken. Geen of, zo u wilt, twee kampioenen dus.
Albert won twee keer van Loet maar in de tweede partij zagen wij in de commentaarzaal onder de deskundige leiding van Bas, dat het heel anders had af kunnen lopen. Albert is C- kampioen.
Bij Ton tegen Karel (bij absentie van Ewout) in de D-poule trok de witspeler tweemaal aan het langste eind en eindigde het onbeslist.
De organisatie was in handen van de wedstrijdleider. Er zijn ook mensen die geen fouten maken. Maar die doen meestal helemaal niks…
De gespeelde zetten (voor zover bekend..) kunt u terugvinden op de pagina ‘Partijen‘.

Jos heeft al commentaar bij zijn eerste partij gegeven. Frits heeft zijn tweede partij van varianten voorzien.

2 gedachten over “Finale interne competitie

  1. Ik weet niet wie bovenstaand verslag van de finaleavond heeft geschreven (Ron?, Walter?),maar de passage “…Er zijn ook mensen die geen fouten maken enz…..” vind ik raadselachtig. Volgens mij is alles op die avond perfect verlopen (behalve mijn partijen dan,maar dat is een ander verhaal) of heb ik iets gemist? Wie geeftmij opheldering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *