Kampioenen ! (niet dus…)*

Checkmate A is er gisteravond niet in geslaagd de laatste twee benodigde matchpunten binnen te halen, waardoor Eindhoven A (voor de tweede maal op rij !) als winnaar uit de avondcompetitie tevoorschijn is gekomen.
Het team bestaat uit Dennis (3 uit 6), Kiran (3 uit 5), Morris (3½ uit 5), Roeland (3½ uit 5), Ron (3 uit 4) en Paul (2 uit 3). Gefeliciteerd !
Kan iemand van de archiefdienst vertellen of een team van Eindhoven eerder twee keer op rij kampioen is geworden ? (En hoe groots dat destijds gevierd is ?)
Hoogtepunt dit seizoen was de overwinning in De Hoeksteen op het team van WLC met ½ – 3½. Dat dit geen kleine jongens waren bleek een week later toen exact hetzelfde team Bas, Jos, Jeroen en Alessandro uit de beker knikkerden…
Dit seizoen hebben we hier en daar wat steekjes laten vallen, maar onze tegenstanders, met veelal hogere ratings, deden daarin niet voor ons onder. Onder aan de streep trokken wij aan het langste eind. Een fraai resultaat.

*Scorebordjournalistiek. Uw verslaggever was er zelf niet bij maar ging ervan uit dat de tabellen van de NBSB correct waren. Helaas, het mocht niet zo zijn. Zie de reactie van Checkmate.

1 gedachte op “Kampioenen ! (niet dus…)*

  1. Ik heb jullie teamleider een mailtje gestuurd, dat de uitslag verkeerd is ingevuld. Klaarblijkelijk is dit niet gecommuniceerd. Checkmate heeft met 3-1 van de Drie Torens gewonnen. Sorry voor het misverstand!

    Ray Briels
    Checkmate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *