Lezing Computers en schaken

Alessandro Di Bucchianico zal op 7 maart een lezing geven hoe de computer gebruikt kan worden bij het bestuderen van bepaalde onderdelen van het schaakspel. In het bijzonder zullen openingen en middenspelplannen aan bod komen. De lezing zal vooral ingaan op de schaaktechnische aspecten. Iedereen is welkom maar de lezing zal zich vooral richten op de sterkere spelers.
Wellicht verdient het aanbeveling de lezing van vorig seizoen er nog eens op na te slaan. Op 20-12-2014 heeft u daar per mail een overzicht van gehad. Zoek maar eens in uw bestanden naar ‘ Computergebruikschakeninleiding.pdf ‘

2 gedachten over “Lezing Computers en schaken

  1. Inmiddels heb ik een verhelderende en hoopgevende email van Alessandro zelf ontvangen. Als zwakkere speler ga ik van zijn lezing toch dusdanig veel opsteken dat mijn huidige laatste plaats in de interne wel eens van tijdelijke aard zou kunnen zijn!

  2. Een zeer interessant onderwerp, maar als zwakste speler van de club die momenteel onbedreigd laatste staat in de interne competitie, vraag ik mij af of het wel zin heeft om acte de présence te geven. Kan iemand daar iets zinnigs over zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *