NK jeugd D update eindstand

Op Hemelvaartsdag is in Rijswijk het NK jeugd tot 12 jaar gestart. ESV-ers Alexander, Yichen, Jesse en Janne schaken hier mee.

Na de eerste speeldag met drie rondes staan Yichen en Alexander allebei op 1,5 punt en Jesse op 1 punt. Janne schaakt bij de meisjes mee en heeft 2 punten gehaald.

De tweede speeldag wist Jesse al zijn partijen te winnen, en de laatste dag kwam daar nog een winst en een remise bij. De laatste ronde had hij de pech tegen de uiteindelijke toernooiwinnaar Eelke ingedeeld te worden. Jesse eindigde hiermee op een twaalfde plek, wat een prima resultaat is aangezien hij als 25ste was geplaatst. Hij had een plus score van 2,4.

Alexander scoorde iedere dag gelijk, hij behaalde iedere dag 1,5 punt. Hij eindigde hiermee op een 24ste plek (42ste geplaatst) en had een plus score van 2,95. Alexander is nog een F speler en mag dus nog drie jaar deelnemen aan dit toernooi.

Yichen had de tweede dag twee remises en de laatste dag een winst en een remise. Dit bracht hem op 4 punten in totaal. Hij eindigde daarmee op de 37ste plek.

Janne eindigde bij de meisjes op een elfde plek. Ze scoorde de tweede dag 1,5 punt en de derde dag ook. Ze sprokkelde zo 5 punten bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *