Overlijden Jules Welling

Donderdag 24 november– Vannacht is ons prominent clublid en (o.m.) oud-bestuurslid Jules Welling in het Catharina ziekenhuis overleden. Jules kreeg vorige week woensdag opnieuw een herseninfarct en is toen meteen opgenomen. Zijn toestand verslechterde snel. Sinds zaterdag was hij niet meer aanspreekbaar. Frans Kuijpers is gistermiddag bij hem op bezoek geweest op de afdeling Neurologie. Hij was in diepe (comateuze) slaap waaruit hij niet meer is ontwaakt.
De uitvaart is op dinsdag 29 november in uitvaartcentrum Mutsaers te Best (Nazarethstraat 6). Vanaf 12:00 is er gelegenheid tot persoonlijk afscheid nemen en om 13:00 is het gezamenlijk afscheid. Na het afscheid is er gelegenheid tot ophalen van herinneringen in café het Knooppunt, naast station Best.
Op ‘schaaksite’ staat inmiddels een in memoriam van de hand van Johan Hut.

5 gedachten over “Overlijden Jules Welling

 1. goh ik woon in Spanje kwam bij mij in bar disco ,t hoefijzertje en wilde altijd het liedje horen THE AIRE THAT I BREATH VAN DE HOLLIES en kreeg van hem 2 bokjes met zijn gedichten een markant figuur is gegaan Yvonne Valentijn vroeger van Den Bosch valen rij

 2. Ik heb Jules leren kennen als een markant persoon binnen de Eindhovense SchaakVereniging ESV. Met enorm veel historische (schaak)kennis; wat hij ook in het jubileumboekje van ESV heeft weggeschreven.
  Namens de Eindhovense zusterschaakvereniging WLC condoleer ik bestuur en leden van ESV van harte met dit verlies.
  Dannie Beijk
  voorzitter WLC

 3. Het Schaakgenootschap Het Paard van Ree uit Wijk aan Zee is geschrokken van het bericht van overlijden van Jules.
  Jules was vele jaren een graag geziene gast tijdens de Corus/Tata toernooien in januari. We zullen hem missen in Wijk aan Zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *