2 gedachten over “TKT voor Karthika

 1. Beste leden,
  Het is een eer om de prestigieuze Twan Kastelijn Trophee en de Gouden Ganzenveer (snel) in ontvangst te mogen nemen! Meer zo om naast de schaak passievolle Bram Klapwijk te genomineerd worden. Ik draag met veel plezier bij de jeugd, en dit is niet mogelijk zonder de andere ondersteunende ouders: hiermee een dank aan hen!   
  Jammer kon ik de ALV niet bijwonen maar ik wil via deze weg de jury en ook degene die mij had genomineerd hartelijk bedanken! Bedankt ook voor de mooie woorden in het juryrapport!
  Ik hoop dat door de inspanningen van de trainers en ouders dat de ESV blijft groeien niet alleen qua aantal leden maar ook qua kwaliteit en schaakplezier. 
  Met vriendelijke groeten,
  Karthika Sivaramakrishnan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *