4 gedachten over “Uitslagen zaterdag

  1. Dat vroeg ik me ook al af, met een gevoel van heimwee naar “ooit” toen het verslag nog in hetzelfde weekend bij de redactie moest worden aangeleverd om na een paar dagen op papier in De Raadsheer thuis in de brievenbus te krijgen!

    • Op 8 november heb ik het verslag van ESV 4 geplaatst. Omdat ik nog geen tijd had om mijn eigen partij toe te voegen, vooralsnog zonder linkje. Excuus daarvoor. Inmiddels hersteld. Van het tweede team ontving ik gisteravond een verslag in ‘platte tekst’. Dat kost altijd een hoop kruim. Gelieve uw verslagen in een Word-bestand aan te leveren en de partijfragmenten in PGN.
      Van de oneven teams taal noch teken vernomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *