Eindhoven Aaah…

Bijna ! Gisteravond waren wij bij winst op Helmond verzekerd geweest van het tweede achtereenvolgende kampioenschap in de avondcompetitie. Het werd helaas 2 – 2.
Paul en Morris wonnen, Dennis en Kiran verloren hun partij. De laatste vanuit gewonnen positie… Kan de beste overkomen, zoals ook nu weer aangetoond.
Nog niet alles is verloren. Zie de stand. Maar als Checkmate vrijdag De Drie Torens verslaat, komen ze in matchpunten gelijk, maar kloppen ze ons op doelsaldo.
Nog even duimen draaien dus.

ESV A blijft winnen

Het avondcompetitieteam werd vorig jaar kampioen en dit jaar gaan zij onverdroten voort op de ingeslagen weg: De uitwedstrijd tegen WLC werd met ½ – 3½ gewonnen.
WLC speelt met twee teams in de avondcompetitie en moest tegen ons A-team met een B-team aantreden. Op papier hadden zij gemiddeld 81 ratingpunten meer, maar achter het bord geldt het recht van de sterkste. Vanavond waren wij dat.

Kampioen!

Eindhoven A is er in geslaagd in klasse 2C der NBSB alles en iedereen achter zich te laten eindigen door met ½ – 3½ de laatste wedstrijd uit tegen Gennep A te winnen.
Zeven matches leverden twaalf matchpunten en twintig-en-een-half bordpunt op. Verloren werd dit seizoen alleen van Gardé dat in de eindstand tweede werd.
Ruime overwinning dus een eenvoudige zaak ? Helemaal niet: lees dat verslag.
Nu inclusief de partij van Dennis.