Wendy, Luna en Yichen op het EK

Vandaag begint het jeugd EK in Bratislava. Van ESV doen er maar liefst drie spelers mee: Wendy, Luna en Yichen. Wendy en haar ouders zullen proberen ons dagelijks op de hoogte te houden.

Dag van aankomst:

Het is zover! De meisjes werden vroeg in de ochtend wakker, helemaal met een spannend gevoel. Luna liep al onrustig door de hal met haar rugzak en ze kon niet wachten om aan de reis te beginnen. De trein van Eindhoven naar Schiphol had een vertraging van 15 minuten, wat Wendy enige zorgen baarde. Gelukkig kwamen we op tijd aan in de vertrekhal, begroet door Peng met een glimlach. De hele delegatie was snel compleet. Iedereen is absoluut klaar voor het komende toernooi.

De vlucht verliep soepel en we werden meteen opgehaald door de toernooiorganisatie met gele shirts. In minder dan een uur kwamen we aan in ons hotel. Het hotel heeft een vrij kleine lobby en het lijkt erg druk voor grote delegaties zoals wij. Na een snel diner gingen we een wandeling maken in de buurt rond het hotel. Uit verrassing vonden we het beroemde Kasteel van Bratislava op slechts een paar honderd meter afstand van het hotel. Boven de kasteelheuvel hadden we een geweldig uitzicht op de rivier de Donau en de stad Bratislava.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *