Wendy mist kans om koploopster te verslaan

Wendy heeft in de vijfde ronde van het EK een geweldige kans laten liggen om met zwart één van de drie Russische koploopsters te verslaan. Ze speelde een geweldige partij maar faalde in de afwerking. Zelfs in de slotstelling stond ze nog gewonnen. Lees ook haar eigen verslag.

Dag 5:

Deze partij moest ik tegen Anna Shukhman uit Rusland. Na de vierde ronde stond ze gedeeld eerste gepaatst. Ik speelde de opening nog wel goed en ik stond de hele tijd beter. Ik had veel winstkansen, maar die had ik de hele tijd gemist. In het Middenspel-Eindspel bood mijn tegenstander remise aan. Ik accepteerde dat want ik was niet zo zeker over de stelling. Als ik had doorgespeeld had ik nog winstkansen. Dat is een beetje jammer.

Vanavond ging ik met een groepje jonge spelers en Dimitri (trainer) lekker spelletjes spelen. We hoefden niet zo vroeg naar bed, want dag 6 is een rustdag. Dus geen partijen.

 

Dag 6:

Vandaag is het een rustdag. In de morgen gingen Peng en ik mijn partij van gisteren analyseren. Daarna gingen we zwemmen. Het was moeilijk om een zwembad in de buurt te vinden. We hebben er wel een gevonden. Het zwembad was niet zo groot. Gelukkig waren er bijna geen mensen. Dit was een rustige dag. Ik ben klaar voor de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *