ONJK de voorlaatste dag

Vrijdag 7 augustus een zware speeldag op het ONJK. Donderdagmiddag was het traditionele voetbaltoernooi in de inmiddels ook traditionele hitte. Vrijdag werd er weer volop geschaakt, ook in de hitte.

Yichen, Wendy en Joppe, nu allemaal spelend in de gecombineerde FGH groep schaakten maar liefst 5 rondes. Na de eerste twee rondes op donderdag stonden Yichen en Wendy beiden op 2 punten en kon helaas een onderlinge match niet uitblijven. Wendy wist deze partij zeer knap te winnen. Yichen herstelde zich goed en staat nu net als Wendy op een gedeeld vijfde plek met 5 uit 7. Joppe heeft inmiddels al 3 punten verzameld. Morgen deze jonge schakertjes nog 4 partijen.

Jesse begon de dag op een gedeeld derde plek met 4,5 uit 6. Helaas wist hij daar na twee lange partijen tegen sterke tegenstanders geen punten aan toe te voegen. Hij is nu gezakt naar een 23ste plek. Morgen nog een laatste kans om een puntje te scoren. Hij heeft dan nog 1 partij.

Janne stond aan het begin van de dag op een twintigste plek met 4,5 uit 8 en wist daar nog 2 remises en een winst op buitenlid Daan Baselmans aan toe te voegen. Ze is daarmee iets gestegen in de stand naar een 13de plek. Morgen heeft ze nog twee partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *