We zijn begonnen!

Met de ALV is de aftrap van seizoen 2014-2015 achter de rug. Jules en Ron wisselden van plek, velen werden bedankt en kregen een fles wijn. Ook Ludo kreeg een fles wijn.
Afscheid werd er genomen van Twan Kastelijn. Vanwege zijn enorme verdiensten voor de vereniging werd hij geëerd middels een naar hem vernoemde jaarlijks uit te reiken prijs: De Twan Kastelijn Trophee. Deze gaat naar degene die de meest waardevolle bijdrage aan website of Raadsheer levert. Eerste winnaar is natuurlijk Twan zelf. Beschouw het als een aanmoediging om vaak en goed te berichten over uw prestaties of die van uw team.
Uitgebreider verslag volgt, maar de belangrijkste mededeling is dat we volgende week gaan schaken! Eerste van tweemaal dertien ronden interne competitie. We gaan weer met vier teams extern spelen op de zaterdag en met twee teams deelnemen aan de avondcompetitie. En er is gebrainstormd over de invulling van de alternatieve avonden. Details over de rest van het programma zijn nog niet bekend want grotendeels afhankelijk van de indeling die de NBSB half september openbaar zal maken. (Zie ook het bericht hier onder) Houd dus minimaal één oog op de website gericht.
Maar eigenlijk verandert er niet zo veel. En dat is goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *