Oproep

OPROEP: NEEM DEEL AAN HET JOHAN VAN MIL – TOERNOOI 

Op 2 juni organiseert onze vereniging wederom het Johan van Mil – toernooi tevens open snelschaakkampioenschap van de NBSB. De inschrijving is inmiddels geopend via de site van de NBSB. Het was het organisatiecomité opgevallen dat er vorig jaar maar weinig deelnemers uit onze eigen vereniging waren. Dat kan toch eigenlijk niet. Vandaar deze oproep! 

Als je niet van snelschaken houdt, doe dan mee voor de gezelligheid. Het gaat niet alleen om het winnen, maar het is altijd leuk om op een toernooi andere schakers te ontmoeten. Het is een weerzien van oude bekenden en je kunt altijd nog je clubgenoten aanmoedigen!

 Kom je niet voor de gezelligheid doe het dan voor de club. Het toernooi is toch ook bedoeld als visitekaartje van de club in de hoop nieuwe leden te trekken. Het is natuurlijk geen goede reclame als leden niet eens aan hun eigen toernooi meedoen. 

Wil je het niet voor de club doen doe het dan om Johan te herdenken. Johan is jaren lid geweest van onze club en heeft met schaaknieuws en de Beste Zet veel betekent voor het schaken in de regio. Hij was een begenadigd snelschaker en ondanks zijn ziekte vol levenslust. Johan is veel te jong overleden en vandaar dat dit toernooi naar hem genoemd is. Johan verdient het dat een groot en sterk bezet toernooi naar hem vernoemd is waar toch in ieder geval veel leden van onze vereniging aan deelnemen. 

Hoop jullie allemaal te zien op 2 juni. 

Bas van de Plassche

1 gedachte op “Oproep

  1. Pingback: Rapid: De eindstand | Eindhovense Schaakvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *