Winterkampioenen

De winnaars van de eerste competitiehelft zijn bekend. Althans…  bij Walter de Wedstrijdleider. Ik doe hier een wilde gok:
Als Rene op tijd heeft afgemeld krijgt ie een half punt en is hij niet meer te achterhalen door Ludo.
Frits wint waarschijnlijk de B-groep, onder diezelfde voorwaarde, want als ik mij niet vergis hebben zowel Hans Bosscher als Alessandro verloren vanavond.
De C-groep is een prooi voor Gerardo of Albert of toch Rob van der Weegen. Hoeveel partijen moet je eigenlijk spelen om mee te dingen naar een prijs ? De reglementen zijn daar helder over maar dateren nog van vorig seizoen. We spelen nu immers 13 i.p.v. 15 ronden. Bij de ALV is geopperd om daar duidelijkheid over te verschaffen.
Tot slot de D-groep. Ik zeg Peter Roozemond. Hoewel na zes uur pas afgezegd gun ik hem zijn halve punt. Maar zelfs dan maken Hans, Ton en Ewout nog een kansje.
Wedstrijdleider Walter weet wellicht wel wie wat wint; wij wachten wederom wanhopig.
Winterkampioenen wensen wij welgemeende warme woorden waar felicitaties ook niet zouden misstaan.
Maar volgende week: nieuwe ronde, nieuwe kansen !

1 gedachte op “Winterkampioenen

  1. Ref. D-groep.
    Peter heeft zich veel te laat afgemeld en heeft dus recht op een reglementaire nul. Aangezien hij onze topscorer is in zowel avond- als zaterdagcompetitie, lijkt het mij verstandig enigszins opportunistisch en dus voorzichtig om te gaan met dit jonge talent, en hem dus inderdaad een halfje te gunnen. Het laatste woord in deze is natuurlijk aan Walter onze almachtige wedstrijdleider.
    Ewout, Ton en Hans hadden allen voor ingaan van de laatste ronde 5 punten. Hans won gisteren van Ewout en schakelde daarmee een directe concurrent uit, en ik meen gezien te hebben dat Ton had verloren van Philippe Blankert. Ergo, van dit drietal komt enkel Hans op gelijke hoogte met Peter (beiden 6 punten). Volgens het reglement zou er tussen hen een barrage moeten plaatsvinden om de winnaar aan te wijzen. Echter, het reglement is van vorig jaar, zoals adplus terecht opmerkt, dus stel ik voor dat het onderling resultaat doorslaggevend is…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *