Training

Er is wat geschoven met de trainingen. Zie de update in onze ‘Agenda‘.
En vergeet niet u aan te melden via de datumprikker in uw mailbox !
Om verwarring te voorkomen: voor het niveau hanteren wij de KNSB rating van februari, maar u is vrij om aan te sluiten bij de training van uw keuze.

ESV gestart met trainingsessies voor alle clubleden

*** English below ****

Op maandag 5 februari is ESV begonnen met een reeks trainingssessies voor alle clubleden. Paul van Zon heeft clubleden met een rating tot 1550 kennis laten maken de kracht van de aftrekaanval. Op 19 februari zal Ludo Tolhuizen een training verzorgen over vrijpionnen voor clubleden met een rating tussen de 1550 en 1800. Voor clubleden met een rating tussen 1800 en 2000 zal er een training zijn op 26 februari die verzorgd wordt door Jeroen van de Put. De spelers van ESV 1 zullen op een aparte avond trainen.

*** English ***

On Monday, Feb. 5, ESV started a series of training sessions for all club members. Paul van Zon introduced club members with ratings up to 1550 to the power of the discovered attack. On February 19, Ludo Tolhuizen will conduct a training session on passed pawns for club members with ratings between 1550 and 1800. For club members with ratings between 1800 and 2000, there will be a training on February 26 provided by Jeroen van de Put. The players of ESV 1 will train on a separate evening.