A teams houden goed stand

Terwijl ons E team op het NK de 5e prijs in de wacht sleepte, speelden onze A teams de 3e speelronde. Beide teams houden stand in het “linker rijtje” zoals dat heet. Het eerste team heeft nog steeds uitzicht op een topuitslag. Het tweede team moest weliswaar het hoofd buigen in het onderonsje tegen het eerste team, maar zette daar een ruime overwinning tegen SMB A1 tegenover.

Eerste ronde Eindhoven Cup

Zondag werd de eerste ronde van de Eindhoven Cup van dit seizoen gespeeld. Het toernooi was een groot succes, met maar liefst 150 deelnemers. ESV was goed vertegenwoordigd met 17 deelnemers, die samen goed waren voor 8 bekers. Felicitaties gaan naar Thao, Kirtin, Niranjana, Yanyang, Suvethika, Matthew, Vincent en Teodor-Stefan! De volledige uitslag kunt u hier vinden.

Jeugdteams op NK

De jeugd Club Competitie is weer begonnen. Onze club doet dit jaar mee met één E team, één D team en twee A teams. Het E team speelde de halve finale in Muiderberg en met vier overwinningen en drie gelijkspelen plaatste het zich voor de finale.

Bij de A teams werden de eerste twee rondes van acht rondes Zwitsers afgewerkt. Het A1 team won beide wedstrijden (4-0 en 3-1), Het A2 team verloor de eerste wedstrijd met 2,5-1,5 en won de tweede met 4-0 en. Voorlopig is ons A1 team koploper maar er wachten nog enkele zware concurrenten.

Het D team komt pas volgende week in actie.

Niranjana Nederlands meisjes E kampioen

In het paasweekend werd in Tilburg het Nederlands E kampioenschap gehouden. Bij de jongens eindigde Tim Ma verdienstelijk met 5.5 uit 9 op een gedeelde 8ste plaats. Niranjana pakte de titel bij de meisjes. Ze speelde twee keer remise, waaronder tegen Melody die uiteindelijk 5de werd. Niranjana mag nu in September meedoen aan het Europees kampioenschap in Roemenië.

Niranjana en Melody bij het begin van hun partij